17/11/2011

Els cromos: Alfonso Rus, Gerard Ardanuy, Mariano Rajoy, Joan Coscubiela

1 min

Alfonso Rus. El president del PP de la província de València va convidar els militants a celebrar la victòria del 20-N "amb xampany i dones". No sabem si les dones militants populars també tindran algun tipus de companyia...

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Gerard Ardanuy. El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona va comprovar ahir que les cares del nou equip de govern encara no són conegudes. La directora general de CatalunyaCaixa Obra Social, Marta Lacambra, es va voler assegurar ahir que fos ell abans de presentar-lo, després li va canviar el nom pel d'Enric. A la tercera, de cognom li va dir Ardaniu. Ens hi anem acostant.

Mariano Rajoy va tornar a sentir ahir a l'Hospitalet el crit que ja s'ha convertit en banda sonora de la seva campanya: "Tú sí que vales", li coregen allà on va al candidat del PP.

Joan Coscubiela va demanar ahir als periodistes que no facin pública la seva porra electoral fins diumenge a la nit. El candidat d'ICV és l'únic que no ha complert amb aquesta tradició, perquè la resta de candidats sí que ho han fet.

stats