01/02/2012

Els cromos: Alfredo Pérez Rubalcaba, Joan Sureda, Joan Herrera

1 min

Alfredo Pérez Rubalcaba. A falta d'idees noves, sempre ens quedarà el futbol. Els dos aspirants a liderar el PSOE ja van confessar sentir-se com el Madrid i el Barça de l'últim clàssic; l'una sentint-se a l'ofensiva, i l'altre veient-se ja classificat. Ahir, l'exministre de l'Interior va tornar-hi, en afirmar que "potser" l'avantatge del Madrid sobre el Barça a la Lliga augura el que passarà al congrés federal de Sevilla. Són set punts. Ai...

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Sureda. El director general d'Indústria de la Generalitat va viatjar a l'emirat de Qatar acompanyant la delegació del Govern que encapçalava el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, per fer un últim intent per lligar un acord amb Qatar Airways que salvés Spanair. La reunió amb l'aerolínia, però, va haver de celebrar-se a l'aeroport. Joan Sureda duia el passaport caducat.

Joan Herrera. La reunió d'ahir entre el líder d'ICV i el d'ERC, Oriol Junqueras, va servir per llimar diferències. Tant que Herrera va negar que critiqués ERC, quan fa dues setmanes li va retreure que participés en "l'opereta" dels pressupostos de CiU.

stats