11/11/2011

Els cromos: Alfredo Pérez Rubalcaba, Ferran Mascarell, Senén Florensa

1 min

Alfredo Rubalcaba. Rajoy i Rubalcaba s'han sotmès a entrevistes a Antena 3. Ho han fet en entrevistes enregistrades. Ahir va ser el torn de Rubalcaba. Les entrevistes les fa Gloria Lomana, cap d'informatius i esposa de Josep Piqué. En una de les respostes Rubalcaba la va tallar i li va retreure el to agressiu. L'entrevista va quedar tres minuts més llarga del previst. S'havia de tallar i Lomana va optar per sacrificar el retret.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ferran Mascarell. El nou edifici de la Filmoteca de Catalunya, finalment acabat, s'inaugurarà el 2 de desembre al Raval. Els tècnics de la casa ja estan fent caixes. En ple procés de retallades, la inauguració d'un equipament serà tot un esdeveniment. I un respir per al conseller de Cultura després de la dimissió en bloc del CoNCA.

Senén Florensa. El secretari d'Afers Exteriors va comparèixer ahir al Parlament per explicar la política de suport als casals catalans a l'estranger, amb qui ha obert una nova convocatòria de subvencions. Pere Aragonès (ERC) li va criticar que, a diferència del que feia el tripartit, el govern de CiU considera els casals valencians, balears i nord-catalans com de "l'estranger".

stats