22/03/2012

Els cromos: Álvaro de Marichalar, Lluís Recoder, Sánchez-Camacho

1 min

ÁLVARO DE MARICHALAR El germà de l'exmarit de la infanta Helena va retreure ahir a Moscou al conseller Francesc Xavier Mena que Catalunya es promocioni de manera separada d'Espanya en una fira de turisme. Marichalar va interrompre la conversa de Mena amb els periodistes de males maneres i en un to fatxenda. El conseller, sense perdre els nervis, es va limitar a respondre que Catalunya ja fa 20 anys que es promociona sola en aquesta fira.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

LLUÍS RECODER La presentació dels nous plans de treball de la L9 a tocar del pou de la Zona Universitària va tenir molts episodis curiosos: a banda de la pluja que queia i que va impedir fer una visita a les obres, el servei de megafonia es va espatllar i per postres algun periodista es va endur les botes, el casc i l'armilla reflectora que facilitaven els treballadors de l'obra.

ALÍCIA SÁNCHEZ-CAMACHO El PP català es va negar dimarts a condemnar l'intent de boicot a la presentació del llibre Noves glòries a Espanya , del sociòleg Vicent Flor, el 5 d'abril a la Fnac de València. Els populars catalans es van abstenir, però cal tenir en compte que els seus correligionaris a València van votar en contra d'una declaració semblant.

stats