21/09/2011

Els cromos: Andreu Mas-Colell, Jorge Fernández Díaz, Manel Prat i Joan Rigol

1 min

Andreu Mas-Colell ja té l'auditoria que volia, en què moltes despeses plurianuals comprometen les despeses per temps. Una de les partides és un conveni de justícia sobre l'ús d'uns terrenys per fer-hi un centre de menors: el conveni caduca l'any 2107! "Potser ja no som al Govern", feia broma un alt càrrec.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jorge fernández Díaz, candidat del PP per Barcelona, es queixa de la dreta mediàtica madrilenya. Les seves declaracions a TV3 minimitzant el conflicte lingüístic a l'escola no han caigut bé. Per això es lamenta en privat que, just després de l'entrevista, Jiménez Losantos ja el fustigués. Quan es va enfrontar a Vidal-Quadras ja va patir atacs així.

Manel Prat, director general dels Mossos d'Esquadra, no té una gran competència lingüística en castellà. A les jornades sobre incivisme al transport públic organitzades per FGC, va deixar anar algunes joies com " el 'nombre' máximo ". Abans el director de FGC operadora, Oriol Juncadella, ja havia demanat assistència per traduir morrió .

Joan Rigol deixa la Sagrada Família amb les obres ben encaminades, amb molts visitants i el projecte d'eliminar cues gràcies a la venda anticipada. Els espavilats autòctons que es troben la cua de turistes estrangers tenen una solució: anar al Servicaixa més proper, agafar tiquet i passar sense espera.

stats