08/09/2011

Sí: Angela Merkel i Sergi Belbel. No: Xavier García Albiol i José María del Nido

1 min
Sí: Angela Merkel i Sergi Belbel. No: Xavier García Albiol i José María del Nido

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Angela Merkel

Malgrat la forta contestació interna al partit i al país, la cancellera va rebre ahir el suport del Tribunal Constitucional alemany per poder continuar aplicant les seves mesures contra la crisi a escala europea tot i que ara haurà de comptar més amb el que digui el Bundestag.

Sergi Belbel

El director del Teatre Nacional de Catalunya va presentar ahir una temporada que malgrat la retallada del 15% manté els nivells de qualitat, ja que ha optat per fer menys obres però amb el mateix nivell i pressupost de sempre.

No

Xavier García Albiol

L'alcalde de Badalona va sortir ahir cofoi del jutjat on havia respost a les acusacions d'incitació a l'odi racial posant més llenya al foc. Pel dirigent del PP, el principal problema dels badalonins no és la crisi o l'atur, sinó la inseguretat que generen els gitanos romanesos.

José Maria del Nido

El president del Sevilla vol armar una revolució a la Lliga reclamant més diners dels drets televisius per als clubs petits. És queixa que Barça i Madrid s'emporten quasi la meitat del pastís, però no compara inversions ni audiències.

stats