13/02/2012

Els cromos: Angelina Jolie, Mònica Terribas, Pasqual Maragall

1 min

ANGELINA JOLIE L'actriu i ara directora va explicar la raó per la qual el seu marit, Brad Pitt, només surt uns segons en la seva última pel·lícula, En tierra de sangre y miel , i de seguida el maten. "És que el Brad es mor molt bé", va explicar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MÒNICA TERRIBAS La directora de TV3 va ser insultada el març del 2010 per un dirigent socialista de segona fila (li va dir que era una "mal follada" després d'una entrevista que Terribas va fer a José Montilla) que va ser obligat a deixar el càrrec (tot i que després va ser recol·locat). Doncs bé, el personatge en qüestió, Miquel Àngel Martín, va ser inclòs dissabte en la nova executiva del PSC de la federació de Barcelona com a responsable d'emprenedoria. Calia?

PASQUAL MARAGALL Un reportatge de l'esportiu madrileny Marca amb l'expresident de la Generalitat sobre els Jocs Olímpics del 92 va causar ahir indignació a la xarxa. La causa és que en el subtítol s'hi llegia: "Amb ell fem memòria... fins on es pugui", en referència a la malaltia degenerativa que pateix l'exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat.

stats