30/01/2012

Anonymous, uns xicots molt trempats

2 min

Que són bona gent els senyors (i les senyores) Anonymous. I que en són de ferms. Sempre disposats (i disposades) a fer coses importants per al conjunt de la societat. Ara atacant la web de l'FBI, ara atacant la del Senat espanyol, ara la de l'ambaixada dels EUA. Ei, i poca broma, eh, que no hi ha res que desmoralitzi més el sistema opressor que un atac, per exemple, a la pàgina web del Senat. Cada dia la vida de milions de persones (o més) depèn de si funciona o no la pàgina del Senat. I si no funciona, encara que sigui durant una estoneta, es bloqueja la galàxia (i més enllà i tot).

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Però la protesta d'Anonymous no s'atura aquí. Per denunciar l'inadmissible robatori que significa aprovar lleis que impediran baixar-se gratis les pel·lícules, CDs i llibres que et rotin, ara han decidit fer públic els números de telèfon mòbil, adreces particulars i correus electrònics de 30 persones que s'han significat per la defensa dels drets d'autor. I, compte!!!, que han publicat un document esgarrifós on amenacen: "Hem cregut correcte no publicar dades de persones no relacionades amb la llei Sinde/Wert -anterior i actual ministres de Cultura, departament de qui depèn la llei que intenta frenar les descàrregues il·legals- però si en un futur les esmentades persones canvien de posició o fan alguna cosa que creiem mereixedora de càstig, tota la nostra ira caurà sobre ells". Ui, quins mieditos , oi?

Tot el meu suport a aquestes accions de justícia còsmica que, no dubto, aviat es reforçaran amb altres com: pirateig dels fitxers dels bancs i esborrat de les hipoteques existents (si pot ser, la meva avui mateix, a veure si m'estalvio la quota del gener), accés als comptes d'Emilio Botín i repartiment de la seva fortuna entre tots nosaltres (avís, jo amb 3 milions d'euros em conformo, que sóc autònom), accés als arxius musicals en xarxa i eliminació de tota la música de Sabina, etcètera, etcètera...

stats