09/02/2011

Anticicló a 80 per hora (o no)

1 min

Permeti'm que em presenti, em dic Joan Aregio i, per entendre'ns, sóc el nou Pérez Moya. Les males llengües diuen que el desori aquest del 80 per hora (ara sí, ara no, ara tenim un anticicló) és cosa meva. L'objectiu seria fer familiar la meva cara ja des d'ara per evitar que, quan en plena Setmana Santa surti a la tele explicant les mesures de cada any, la gent digui: carai, sí que està canviat en Pérez Moya!! Doncs li comunico que no, que hem creat el caos de forma espontània i natural i no forma part de cap campanya per explicar a la ciutadania que sóc el nou senyor Trànsit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Però ja que sóc aquí, ho aprofito i li explico amb claredat i transparència com funciona això dels 80 per hora a l'entrada de BCN. A veure, nosaltres en campanya vam dir que estudiaríem la possibilitat d'eliminar rotundament la restricció amb matisos i, depenent de les valoracions dels experts, consideraríem que, segons com, pràcticament seria possible una manifestació inequívoca en aquest sentit. Crec, doncs, que la nostra posició és clara. Ara bé, ha resultat que, un cop implementades les mesures de correcció i transformació de la norma establerta, ens hem trobat amb l'existència dels panells lluminosos que afecten la percepció de la variabilitat proposada, la qual s'ha vist modificada per l'aparició d'un inesperat anticicló enviat per Iniciativa.

Per tant, i que quedi clar: quan no hi hagi anticiclons lluminosos variables, prevalen els senyals fixos superables a l'alça manifestant que Saura dimissió.

stats