19/02/2012

Els cromos: Manuel Fraga, Carme Chacón, Alícia Sánchez-Camacho, Antonio Balmón

1 min

Manuel Fraga. Al plenari del congrés del PP es va projectar ahir un llarg reportatge sobre la vida del desaparegut Manuel Fraga. El documental, narrat per De Cospedal, maquillava el passat franquista de Fraga i el situava en el "sector reformista del règim". Així, sense adjectius.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carme Chacón. L'exministra socialista ha evitat el focus mediàtic des que va perdre al congrés del PSOE. Ahir va reaparèixer amb Pere Navarro en un acte a Cornellà, però ho va fer amb discreció i tan sols va demanar que els polítics "siguin més humans" davant la crisi econòmica.

Alícia Sánchez-Camacho. És ben conegut que la líder del PP de Catalunya no té cap mena de problema a endur-se el seu fill als actes de partit. En aquesta ocasió, el petit Manuel també ha viatjat amb la seva mare a Sevilla per no perdre's res del congrés del partit.

Antonio Balmón. El secretari d'acció política del PSC i alcalde de Cornellà no vol que el consistori formi part de l'assemblea de municipis per la independència. CiU va denunciar que l'alcalde ha vetat el debat d'una moció en aquest sentit al ple del 23 de febrer.

stats