09/05/2012

Ara emprenem

2 min

Estimats i sempre admirats Josep Maria Mainat i Toni Cruz (els de la Trinca però sense el de la barba), us escric a corre-cuita després d'haver llegit en aquest diari la feliç notícia: muntareu una productora de televisió que es dirà Reset TV (un nom encertadíssim). Sé que a hores d'ara els emprenedors més competents del món de l'entreteniment (i perdó per la rima) us deuen haver enviat un tuit amb el currículum. Però si jo m'atreveixo a escriure-us és perquè tinc el programa del segle. I l'hem de fer junts. Us en faig cinc cèntims d'euro.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El programa (que podria anar després del Polònia ) seria una mena de reality protagonitzat per Sheldon Adelson. Imagineu-vos una barreja entre Granjero busca esposa i El aprendiz , que és aquell xou d'en Lluís Bassat, basat (i perdó per la gairebé rima) en aquell altre que feia el milionari Donald Trump. El guanyador aconseguia una feina. Aquí el guanyador aconsegueix Eurovegas.

Els concursants (amb el vostre nas prodigiós segur que ja fa estona que ho heu endevinat) serien els membres de les delegacions madrilenya i catalana. Percival Manglano per part de la delegació madrilenya (amb Esperanza Aguirre al plató per defensar-lo si el nominen) i Lluís Recoder per part de la delegació catalana (amb el Mag Lari al plató per defensar-lo si el nominen). El decorat podria ser una rèplica de l'Hotel Luxor de Las Vegas, que, de fet, ja conté una rèplica de les piràmides d'Egipte. Hi hauria diversos escenaris, però el principal, unes termes romanes. En Sheldon aniria amb túnica (però sense res a sota) i els concursants l'haurien de seduir. Com? Doncs desfilant en llenceria, banyant-se amb ell al jacuzzi, tocant la cítara...

Diria que amb tot el que us he revelat ja intuïu que rebentaríem el share . Confio en el vostre instint. I, naturalment, pel preu no patiu. Estic segura que ens posarem d'acord.

stats