30/03/2012

Els cromos: Artur Mas, Gerard Piqué, Rosa Aguilar

1 min

Artur Mas. El Govern va fer públic ahir el seguiment de la vaga per departaments i va resultar que els més vaguistes van ser els treballadors de Presidència, que hi van participar en un 33%. També és sorprenent on va tenir menys incidència: Salut.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Gerard Piqué. El jugador del Barça ha desmentit que ell i Shakira s'estiguin construint una casa a Tiana. La revista In Touch atribuïa la casa a un arquitecte de gent famosa. Però ni la casa és d'aquest arquitecte ni la parella en són els clients. Ahir el futbolista feia broma al Twitter: "M'acabo d'assabentar per diferents mitjans que m'he comprat una casa a Tiana. Quina sorpresa! Una més. I ja en són moltes. Ha, ha, ha!"

Rosa Aguilar. El Congrés volia donar ahir, per damunt de tot, sensació de normalitat. Per això, una de les grans batalles va ser que dins del recinte no hi hagués mostres de suport a la vaga. La vicepresidenta de la cambra, Celia Villalobos, va mantenir un pols tens amb la diputada del PSOE Rosa Aguilar perquè es guardés un paper de suport al 29-M. Els policies de la porta també van obligar els periodistes amb adhesius provaga a treure-se'ls per fer la seva feina.

stats