03/12/2011

Els cromos: Artur Mas, José Montilla, Els 'Indignats' patinen

1 min

ARTUR MAS va presidir l'acte dels 50 anys de Cavall Fort i va confessar que a casa ell era el gran i, per tant, el primer a llegir la revista, que complementava amb Les aventures d'en Massagran, Tintín i la seva passió televisiva per la sèrie Viaje al fondo del mar. El president va acabar la seva intervenció anunciant que, si no se'n reien d'ell, volia acabar celebrant aquests 50 anys "amb il·lusió".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOSÉ MONTILLA estava ahir somrient i amb una alegria que costava veure-li quan era al Govern. Acabada la presentació, en off, comentava que si se n'hagués anat a la privada, com han fet altres de l'Estat, no hauria hagut de renunciar al sou d'expresident. Però a ell li agrada la política i això de ser senador estava clar que li feia il·lusió. Ves per on.

ELS 'INDIGNATS' PATINEN. Dos membres del moviment 15-M van ser ahir els primers a passejar-se per damunt de la pista de gel de la plaça Catalunya, que no es va poder inaugurar per un problema tècnic. Ho van fer per mostrar el seu rebuig a la iniciativa i... sense patins. Un esport de risc que els va fer anar per terra. Algun cop els recordarà avui la gesta.

stats