13/12/2011

Atenció inversors

2 min

Hi ha crisi i els emprenedors com jo som els únics que podem moure l'economia de Catalunya. És per això que avui, des d'aquesta columna, demano un soci capitalista per a una idea de negoci que se m'acaba d'acudir i que em donaria la primera pela. Ja es poden pensar que jo no faria servir aquesta plataforma en el propi benefici si no fos perquè el negoci només serà possible durant les properes tres o quatre setmanes. Cinc, a tot estirar. Després ja haurem fet tard. A part, és un negoci honest que té una part cultural.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El soci que necessito hauria de tenir una flota d'autocars, perquè el negoci que tinc entre mans -si algú no em roba la idea, que tot pot ser- consisteix a dur catalans a Madrid. Famílies senceres amoïnades per la cultura cap a Madrid. No, no pateixin. Després els tornaríem a tots cap aquí.

L'autocar duria aquestes famílies al Paseo de Recoletos número 4, perquè és allà on hi ha el museu de cera de la capital del regne d'Espanya. I és allà dins on hi ha, completament de cera, la família reial espanyola. Bé, excepte en Marichalar, que el van treure quan va ser repudiat per la seva esposa, la infanta Helena. (La que seria princesa si la monarquia no fos tan sexista, vaja.) Ara, no cal que els ho digui, queden molt pocs dies perquè treguin l'Urdangarin. No albiro jo que aquesta figura arribi al discurs de Nadal del rei. Perquè si no el treuen, el greuge comparatiu amb en Marichalar serà difícil d'explicar a tots els marichalaristes com jo, que som una munió. I aquí és on vaig. Aquestes famílies de catalans que visitin el museu amb la meva empresa, podran fer una foto a la figura de cera que algun dia serà històrica. "Jo vaig veure l'Urdangarin al Museu de Cera abans que el traguessin", diran un dia als seus néts. I trobo que pagar-me una pasta a mi i al meu soci inversor per viure aquest moment no té preu. Reservin ara el seu bitllet. Visa sí.

stats