16/11/2011

Els cromos: Joan Barril, Mariano Rajoy, Josep Antoni Duran i Lleida, Rosa Díez

1 min

Joan Barril és un dels firmants del manifest Per Catalunya, la cultura que demana el vot per a Duran i Lleida. També el signen Xavier Bru de Sala, Jaume Sobrequés, Carles Duarte, Ferran Mascarell, Àlex Susanna, Vicenç Villatoro, Laura Borràs, Ferran Sáez, Àngel Castiñeira, Agustí Colomines i Enric Vila, entre d'altres.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy recorda, míting rere míting, que quan era president de la Diputació de Pontevedra va fer arribar la llum i el telèfon a petits pobles de la zona. Ahir va explicar que el telèfon l'instal·laven al bar del poble. El problema venia quan el propietari "era del PSOE" perquè, segons va dir, això donava molt poder a qui el controlava. Li va portar més d'un maldecap amb companys de partit.

Duran i Lleida va ser objecte de mofa ahir a Twitter amb el hashtag #Durandiputatdesde1979. En honor a la veritat, però, cal dir que Duran va ser diputat el 1982 i no el 1979.

Rosa Díez no podrà votar-se a ella mateixa, ja que, segons va revelar ahir Gara.net, la candidata d'UPyD que encapçala la llista per Madrid està censada a Bilbao. Tot i que la política basca fa vida a Madrid des de fa anys, es veu que no ha tingut temps de demanar el canvi en el padró.

stats