02/02/2012

Els cromos: Bibiana Ballbè, Boi Ruiz, La dona i el NeuCat

1 min

Bibiana Ballbè. La presentadora es va convertir dimarts passat en la Marilyn Monroe particular d'Artur Mas. El mateix dia que s'inaugurava l'exposició sobre Ferran Adrià al Palau Robert, que presentava Ballbè, era l'aniversari del president de la Generalitat, que va assistir a l'acte. Al final dels parlaments inaugurals, la periodista va demanar als presents que cantessin el Per molts anys . La resposta va ser tímida. Per dir-ho suaument.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boi Ruiz. El conseller de Salut va presentar ahir el pla d'ordenació dels serveis d'urgències. Com que no se'l sentia, va ironitzar amb les crítiques que aixeca l'actuació del seu departament: "Tinc problemes de comunicació". No és la primera vegada que ho reconeix. Ahir hi va afegir: "I avui no m'han posat ni el micròfon!"

La dona i el NeuCat. Els dibuixos que acompanyen els consells davant les nevades del pla NeuCat d'Interior mostren una dona fregant la cuina de casa, o bé una dona carregant el cotxe, o bé una dona amb davantal pendent de la ràdio que acomiada el seu home des de la cuina, mentre ell marxa de casa amb el fill o bé canvia la roda del cotxe.

stats