21/07/2012

CARLES XURIGUERA

1 min
CARLES XURIGUERA

AQUEST ESTIU NO faré vacances. Fa uns dies vam acabar, amb el Fel Faixedas, el programa La tribu de Catalunya Ràdio . Però no tenim temps per descansar. Ens passarem l'estiu junts voltant per Catalunya. Tenim actuacions en moltes festes majors i, sobretot, cauen entre setmana. El temps que em quedi lliure el dedicaré al Mams, el local gastroanímic que acabo d'inaugurar, també amb el Fel. És un celler, restaurant i servei de menjar per emportar que hem obert juntament amb el cuiner Raül Quadras a Arbúcies. A mi m'agrada molt la gastronomia i, sobretot, el vi. Aquest restaurant és un somni que tenia ganes de fer realitat. Una bogeria d'aquelles que se'm passen pel cap i que, amb el Faixedas, les faig. Hem començat a l'Empordà però volem fer-ho gros i anar a més. Una altra part del meu temps, la dedicaré a una vinya que he plantat, amb l'ajuda, esclar, també del Faixedas. La meva família ja tenia terrenys al Montgrí i feia temps que em ballava pel cap aquesta idea tan romàntica. Encara queden quatre anys per a la primera verema, però ja em pregunto quin gust tindrà aquesta muntanya a la vora del mar. Aquesta afició em fa creure en la humanitat i estimar la vida i el món. No em faré ric però, si va bé, deixaré alguna cosa per als meus néts. Per als fills encara no.

stats