05/01/2012

Els cromos: Carme Chacón, Joel Joan, Jaume Balagueró

1 min

CARME CHACÓN no és l'única que vol rivalitzar amb Alfredo Pérez Rubalcaba. El militant socialista de l'agrupació de Puertollano Manuel Pérez, que ja va intentar infructuosament ser candidat del PSOE a la Moncloa, vol optar també a la secretaria general del PSOE. Per poder fer la seva campanya, reclama al comitè federal que no posi "excessius obstacles" a la mecànica d'adhesions "manipulades fins ara".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOEL JOAN El president de l'Acadèmia de Cinema Català estava ahir molt content amb la bona ratxa del cinema català i va avançar que la gala d'aquest any, també a l'Arteria Paral·lel, no serà, "uf!", aquàtica, sinó "molt musical". L'objectiu, diu, és que la gent en surti amb ganes de posar-se a ballar. A veure si ho aconsegueix.

JAUME BALAGUERÓ Va ser, juntament amb Kike Maíllo, un dels gran absents de la presentació dels nominats dels premis Gaudí. Els periodistes congregats es feien creus que els dos directors no assistissin a un acte que té com a principal funció la promoció del cinema català. L'any passat sí que hi havia Agustí Villaronga, el gran triomfador amb Pa negre .

stats