24/04/2011

CHRISTIAN EsCRIBÀ

2 min
CHRISTIAN EsCRIBÀ

Pastisser i creador d'il·lusions. Al capdavant de la històrica pastisseria, viu un dels dies de més feina però també més creatius

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

el meu horari s'adapta a la feina que hi hagi en cada moment, i avui em llevaré ben aviat, a dos quarts de sis, perquè aquests dies, entre Sant Jordi i Setmana Santa tenim molta feina. Per a un pastisser és l'època més creativa de l'any, quan realment et deixes anar. Esmorzaré dolç i salat. Primer una truita amb pa amb tomàquet i després un croissant i un cafè amb llet. De seguida seré a la feina, ja que visc a sobre de la pastisseria. Sempre dic que jo em desplaço en ascensor. Fins a les vuit del matí controlaré la producció i a les vuit faré, amb el repartidor, el primer viatge fins a la botiga de la Rambla per mirar que tot estigui al seu lloc. Em passaré tot el dia amunt i avall entre la botiga de Gran Via i la de la Rambla. En dies com aquests has de controlar que tot funcioni. El dinar serà un pim-pam. Agafaré alguna cosa de la botiga, canelons o amanides, i dinaré a casa amb la meva dona, la Patricia. Qui cuina normalment és ella i com que és brasilera fa cuina del seu país. Després faré una migdiada. Normalment no en faig, però aquests dies vaig molt cansat. A la tarda, tornaré a baixar a la botiga. Si hi ha feina m'hi quedaré fins al vespre i si no pujaré a casa a avançar en el llibre que estic escrivint. És sobre el passat, el present i el futur de la pastisseria Escribà. Soparé aviat i a les onze aniré al llit. Veuré la televisió per desconnectar i a mitjanit ja estaré dormint perquè demà, dilluns de Pasqua, és un dels dies de més feina de l'any.

stats