26/01/2011

Caïm Riba

1 min

Com a integrant de Pastora, que treu disc nou -'Un viaje en noria'-, el fill de Pau Riba porta una setmana ben moguda. I avui, la traca.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

crec que no ens recuperarem fins al mes que ve. Quan toca promocionar un disc tot és molt intens. Avui mateix em toca llevar-me a quarts de vuit del matí... i ahir a la nit vam tenir concert. Però és que toca tancar periple d'uns dies per Madrid i tornar a Barcelona. Agafem l'AVE a quarts de nou i en arribar a Sants anirem directes al plató del programa Divendres , on enregistrarem l'actuació -tocant en directe, esclar- perquè a primera hora de la tarda hem de fer les proves de so, que a la nit tenim concert a la Sala B del Luz de Gas. L'actuació de la tele també té cosa, perquè hi tocarem per primer cop el single Feel the magic sense la banda.

No cal dir que el concert de la nit és especial. Hem fet una gira prèvia a la sortida del disc, i portem uns dies a Madrid -30 entrevistes entre ahir i dilluns, i doble acte promocional-, amb la qual cosa ja tenim ganes de tornar a Barcelona. A més, hi vénen els teus i és molt diferent.

Per això mateix també volem trobar un forat, entre les proves de so i el concert, per poder passar per casa, que fa una setmana que no hi posem els peus. I ho notes, sobretot amb el menjar. Ara hem estat en hotel, i encara, però la setmana anterior tocava furgoneta i llavors sí que fas el que pots: de camí, entrepans, i al vespre, corre perquè tens concert...

Com avui, perquè demà tornem a tocar a Barcelona, tot i que és una actuació privada.

stats