15/02/2012

Els cromos: Dolors Camats, Jordi Portabella, Arantxa Sánchez Vicario

1 min

Dolors Camats. La conversa per correu electrònic entre la diputada d'ICV i Anna Simó, d'ERC, va transcendir ahir a totes les redaccions. Les dues polítiques es van posar d'acord per facilitar, amb la seva presència, que un conjunt d'escoles pogués fer servir avui la sala de premsa del Parlament per llegir un manifest. CiU havia denegat el permís.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jordi Portabella. El portaveu municipal d'Unitat per Barcelona - ERC va arribar ahir mitja hora tard a la comissió de Cultura i Coneixement que ell presideix. Va excusar-se i va explicar que, a sobre, estava fent temps a fora perquè encara no ha assimilat el nou horari de les comissions, que s'han avançat aquesta mitja hora.

Arantxa Sánchez Vicario. Prop de 120 periodistes van assistir a la roda de premsa de la tenista per presentar el llibre en què explica les seves diferències amb la família. La meitat eren periodistes esportius, molts especialitzats en tenis i vells coneguts de la tenista. L'altra meitat, reporters del cor que només buscaven el morbo. "Aquesta no és l'Arantxa que jo he conegut", va concloure, trista, una veterana cronista d'esports.

stats