20/09/2011

Carles Abellán

1 min
Carles Abellán

Com cada dia m'aixecaré a les 6.30. Faré un bon esmorzar amb ous ferrats, sucs, fruita, iogurt i un entrepà. M'agrada fer un bon àpat al matí perquè la resta del dia menjo bastant lleuger. Aniré a l'Hotel Vela, on hi tinc un dels restaurants, el Bravo, i organitzaré els esmorzars. Després aniré una estona al Club Natació Barcelona a fer una mica d'exercici i a nedar.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Arribaré a l'oficina a dos quarts de deu i em posaré a despatxar els temes administratius amb la Mònica. Seguidament aniré al Comerç24 a gestionar algunes coses amb el gerent. Com que tinc tres restaurants també em toca fer molta feina d'oficina, i cada dia els he de dedicar una estona a cadascun. La veritat és que estic molt content, perquè tinc un bon equip en qui confiar. A dos quarts d'una dino amb el personal del Comerç24, i marxo cap al Bravo a fer el servei del migdia. Durant tota la setmana vaig bastant de bòlit. El meu cap de setmana és diumenge i dilluns, i sempre intento sortir de Barcelona, que és l'única manera de desconnectar. El cap de setmana passat vaig estar a Madrid, veient The Hole al teatre, i sopant al restaurant Ten Con Ten.

A la tarda vaig al Tapas i després m'escapo una estona a casa a descansar. Intento fer una migdiada i quan m'aixeco em faig el sopar. Sopo a les set, com els guiris. I sempre intento que sigui molt light : una truita, peix o una mica de pa amb tomàquet. A la nit aniré a treballar al restaurant on faci més falta, tot depèn de les necessitats. Acabaré el servei a mitjanit, i aniré directe cap a casa perquè demà el despertador torna a sonar a les 6.30.

stats