31/03/2012

Els cromos: Carles Martí, Soraya Sáenz de Santamaría, Sergi Belbel

1 min

Carles Martí. El primer secretari del PSC a Barcelona va seguir ahir com a públic el discurs de comiat de Jordi Hereu al consistori de Barcelona. En un moment del seu parlament, Hereu va recordar que l'adéu com a regidor i primer tinent d'alcalde de Martí, la seva mà dreta durant molts anys, va ser un dels moments més durs de la seva etapa com a alcalde, ja que va ser el sacrificat pel fiasco del referèndum de la Diagonal.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Soraya Sáenz de Santamaría. L'expectació ahir a la sala de premsa de la Moncloa era màxima. Per esquivar les preguntes dels periodistes a peu dret, un cop acabada la compareixença, Sáenz de Santamaría i el ministre Montoro van sortir rapidíssim per una porta gens habitual, darrere la pantalla on s'havien projectat els pressupostos. Bocabadats, la majoria de periodistes van descobrir ahir que allà hi havia una sortida de la sala.

Sergi Belbel. El director del Teatre Nacional de Catalunya sabrà aviat qui serà el seu substitut al capdavant de l'equipament públic. Avui acaba el termini per presentar candidatures i entre la professió les travesses donen per guanyador Oriol Broggi.

stats