23/12/2011

Carlos Fabra és el nostre home

2 min

Fixi's on hem arribat que ara mateix un conseller moderat d'un govern moderat ha plantejat (ai las!) ni més ni menys que... un tancamentet de caixetes!!! Bé, sí, així en diminutiu perquè, desenganyem-nos, el que va plantejar ahir Andreu Mas-Colell, ajornar al màxim el pagament de les cotitzacions a la Seguretat Social, no arriba a ser ni un tancament ni molt menys d'una caixa. Però vaja, que si uns bons xicots com els de CiU fan el que fan, significa que tenim el calaix dels calés més buit que la llibreta en què Leire Pajín apunta des de fa anys les seves aportacions ideològiques. I com que tots sabem que allò del pacte fiscal en la línia del concert econòmic té menys futur que Núria de Gispert i Alfons López Tena fent parella al Mundial de tàndems, ha arribat el moment d'afrontar la crua realitat. I quina és? Que o fem alguna cosa o ja podem preparar-nos per anar a tocar la flauta al metro o a la porta de les esglésies.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Sort, però, que jo tinc la solució. I aquesta solució es diu Carlos Fabra, in-su-pe-ra-ble expresident de la no menys in-su-pe-ra-ble Diputació de Castelló, perpetradora del no menys in-su-pe-ra-ble aeroport on no hi ha avions, i actual president del PP provincial i secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló.

Efectivament, Fabra és el nostre home. Vaja, però no ho dubti ni un moment. Un paio a qui li toca la loteria nou cops en els últims deu anys i que ahir mateix portava diversos dècims d'un número acabat en 68, com la grossa, és la solució a la nostra misèria. Ni lleis òmnibus ni mandangues. Creació immediata de la conselleria de Fortuna Diversa i nomenament no menys immediat de Fabra com a conseller. I, au, a comprar loteria.

Jo calculo que amb la sort que té aquest ciutadà, d'aquí dos mesos ja podrem dir-li a Madrit (no ciutat sinó concepte) que s'introdueixi els 759 milions de la disposició addicional tercera en format supositori, però usant un Minipimer.

stats