22/12/2010

Compte, que ara sóc perillós!

1 min
Madrit, CEOE

Hola, sóc el Rosell. Però el Rosell de tota la vida, no l'altre. O sigui, no sóc el Sandro sinó el Joan. Que ja té nassos la cosa... Fa anys i anys que quan en una empresa tu deies "Ha trucat el Rosell", tothom sabia que es referien a mi. En canvi ara cal aclarir: "No, el del Barça no, l'altre". Bé, però no he vingut aquí a parlar d'ell sinó de mi, que sóc qui ha aconseguit arribar al màxim nivell de poder a què ens deixen arribar als catalans a Madrit (no ciutat sinó concepte).

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Efectivament, sóc el nou màxim responsable dels empresaris espanyols, allò que en diuen la CEOE. He estat escollit, entre altres motius, per impulsar una millora de la imatge i de la gestió perpetrada per l'anterior president. Com que això ja ho he aconseguit una dècima de segon després de guanyar les eleccions, la resta del mandat em dedicaré a modernitzar una organització entestada a competir amb els sindicats en ineficàcia.

El meu rival, aquell a qui ahir vaig haver d'abraçar un cop sabuts els resultats (les ganes que en tenia jo d'abraçar aquell paio, sap?), m'ha presentat durant la campanya com un perillós independentista. A mi! A Joan Rosell Lastortras! Del Rosell a qui criden "espanyolista" a BCN, a Madrit només els ha faltat dir: " Una vez pasó en avión por encima de Kosovo ", " Lo hemos visto a menos de 20 km de una urna de las consultas ", o afirmar que " Esto de «Foment», coloquialmente quiere decir dando y de ahí viene la expresión «anar foment »... Es un antisistema total!"

stats