12/09/2011

Els cromos: Artur Mas, Joan Coscubiela, Òscar Dalmau, Lluís Companys

1 min

ARTUR MAS aplica la política d'estalvi reaprofitant. Ahir 700 dels assistents als actes de la Diada van ser els afortunats que van rebre un barret de regal, amb la senyera, per protegir-se del sol. No era cap nova despesa, eren la resta d'una comanda anterior feta pel tripartit per a aquests actes. Se'ls van trobar en un magatzem.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOAN COSCUBIELA té alguns problemes de conciliació de la seva nova agenda com a candidat d'ICV a les eleccions del 20-N. Ja ha hagut de suspendre algunes activitats vinculades al sindicalisme, com un viatge a Tunísia en una reunió de l'OIT, però a l'octubre té previst córrer una marató a Istanbul. El comitè de campanya li vol blindar l'agenda i pretén que ho deixi córrer, però si d'alguna cosa té ganes ell és de córrer-la. És un entusiasta d'aquest esport.

ÒSCAR DALMAU ha estat a punt de ser alhora una cara de 8TV i de TV3, on presenta El gran dictat , que ara s'emet cada migdia. La cadena de Godó tenia plans de retransmetre una edició setmanal de La competència , el programa de Dalmau i Andreu, els Òscars, a RAC1, però TV3 ho troba incompatible.

LLUÍS COMPANYS va protagonitzar ahir la tarda d'Intereconomía amb el film Companys. Procés a Catalunya . Juan M. de Prada va gastar mala bava en el debat posterior quan va dir que " murió en contacto con la tierra a la que tanto daño había causado".

stats