29/01/2011

Crisi? Quina crisi?

2 min
Berlusconi, Rodriguez

A vostè, com a tothom, suposo que li costava imaginar-se els seus pares mantenint relacions sexuals. Doncs a mi em passa el mateix amb els dirigents polítics. Sempre els he vist com un col·lectiu asexuat. Com si l'assumpció de responsabilitats públiques fos incompatible amb l'exercici de certes activitats privades. Com si la feina de dirigir el teu país t'absorbís de tal manera que, pràcticament, t'obligués a triar: o sexe o govern, però no les dues coses alhora. I com que, si no t'ho tires a l'esquena, governar governes les 24 hores, el llit se'n ressenteix. Deixes de dormir i deixes de fer sexe. O diguem que les dues coses les fas poc i malament.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Me l'imagino, senyor Berlusconi, llegint aquesta carta i pensant que estic totalment equivocat, que a vostè li ha passat el contrari: més aviat això de manar l'ha ajudat en les seves expansions sexuals. Com que em consta que és així, per això m'he decidit a escriure-li. No per jutjar-lo, sinó senzillament per manifestar-li la meva perplexitat. Per dir-li que m'ha trencat tots els esquemes. Posats a entendre que els polítics no són àngels asexuats, trobo més comprensible la relació de Bill Clinton amb la seva becària al Despatx Oval, que entre reunió i reunió buscaven un forat per alliberar els seus impulsos, que no pas aquesta imparable agenda de festes que té vostè.

No sé d'on treu el temps ni les ganes per mantenir aquest ritme. No li fa perdre el son la crisi mundial? No li fa baixar la libido? Quan té reunions del G-8 o del G-20, no percep que mentre vostè es dedica al bunga-bunga , els seus col·legues com ara José Luis Rodríguez Zapatero en l'últim que pensen és en el venga-venga ?

Si és que la vida que fa, senyor Berlusconi, és més pròpia d'un actor porno que d'un primer ministre. És el Hugh Heffner, l'amo de Playboy , envoltat de les seves conilletes. És el Mariano Ozores, quan empaitava sueques amb els pantalons al turmell per aquells xalets tronats de la Moraleja. És l'emperador que s'aferra al sexe amb jovenetes, però no per afrontar la decadència de l'imperi. El que a vostè el preocupa és el seu declivi personal.

stats