02/11/2011

Crisi, quina crisi?

2 min

Un bon amic va comentar-me que, a l'edifici d'oficines on té el despatx, dilluns només treballava ell. La resta d'empreses feien pont. Hores abans una amiga havia desistit d'anar a l'Ikea de Badalona per l'embús. I sumi-li que l'ACN informava que durant aquest pont l'ocupació turística ha estat d'entre el 60 i el 80% i que mil catalans han viatjat amb el Barça al partit contra el Plzen. Crisi, quina crisi?... O això era un miratge? Ahir al migdia vaig usar Twitter per demanar experiències pontístiques. Li resumeixo les respostes rebudes fins a mitja tarda.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

"Tornant de Berga, embús de 25 quilòmetres". "De pont a Vall-de-roures, no hi ha hagut pràcticament gent i l'AP-7 neta com una patena". "Molta gent passejant pels centres comercials, però comprant, poca". "Cinemes Yelmo-Sant Cugat, sessió matinal amb més espectadors que de costum". "Cinesa Sant Cugat sessió 16.00 tot ple". "Panellets exhaurits al súper de Santa Cristina d'Aro". "Deunido la gent que hi ha als restaurants d'un cert nivell de Matadepera". "Molta gent allà on he anat". "Poca gent en general a tot arreu". "Al Baix Empordà comenten que s'omplen els restaurants". "A les Fires de Girona molta gent per tot arreu". "Dilluns La Roca Village i Mataró Park col·lapsats i tothom amb alguna bossa de compra". "Cues de 20 minuts per dinar a BCN". "Dissabte, la Seu-Andorra, 45 minuts". "Aquí a Nova York sempre hi ha un munt de catalans comprant com bojos". "A Roma, els vols de Vueling anaven plens". "Diumenge 30 tots els restaurants del Montseny plens i amb gent esperant". "Tinc un pack d'una nit en una casa rural. Hi he trucat i totes tenen els dissabtes plens fins sl 2012". "I mentrestant, gent fent cua a Càritas".

El resultat no és representatiu, però marca una tendència. Per cert, el meu amic, el del despatx a l'edifici d'oficines, va fer-me la següent reflexió: "Coi, si hi ha tanta crisi, potser que treballem més". Potser sí, no?, afegeixo jo.

stats