17/04/2012

Els cromos: Cristina Kirchner, Mariano Rajoy, Fraga, Brigitte Bardot

1 min

Cristina Kirchner La presidenta argentina va demostrar ahir estar assabentada de l'actualitat espanyola. Potser per això va fer servir una curiosa metàfora per descriure la corba de desinversió de Repsol: va dir que era com una "cua d'elefant".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy. El community manager de Mariano Rajoy sembla una mica despistat. Ahir a les nou del vespre, mentre tothom esperava la reacció a la nacionalització d'YPF, Rajoy va publicar un tuit asèptic de la seva trobada amb Cospedal. "Reunió amb la presidenta de Castella-la Manxa", deia el tuit.

Fraga. El PP va presentar ahir les beques Manuel Fraga, per a joves "amb vocació de servei a Espanya", segons va anunciar ahir la secretària general, María Dolores de Cospedal. Una beca amb nom de ministre franquista, ves per on.

Brigitte Bardot. L'actriu francesa, coneguda defensora dels animals, es va pronunciar ahir sobre la cacera reial. "Matar elefants és una cosa indigna de gent del seu rang", va dir. I fins i tot dels que no tenen el seu rang, afegim nosaltres.

stats