17/02/2012

DAFNIS BALDUZ

1 min
DAFNIS BALDUZ

EM LLEVARÉ a les 7 del matí. Cada dia em llevo a una hora diferent, però demà és a les 7 perquè a les 8.30 començo el rodatge de la TV movie per a TV3 per a la qual treballo. És Desclassificats , i hi faig el personatge del Santi, la mà dreta d'una periodista d'elit, que és l'Emma Vilarasau, la protagonista. Al plató prendré un te i ja està, perquè no esmorzo mai.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A les tres de la tarda, si tot va bé, acabarem el rodatge, i dinaré al mateix plató. La tarda la dedicaré a buscar els últims detalls de la meva disfressa de Carnaval. He encarregat una perruca a un amic meu, l'Ignasi Ruiz, que és caracteritzador d'obres de teatre, i que ha estat nominat als premis Gaudí per la pel·lícula Mil cretins . Ell m'ha fet expressament la perruca, i demà a la tarda ja la tindrà acabada i la podré recollir. Després he d'anar a buscar un pigment per enfosquir-me la cara, ja que el personatge de qui em disfresso ho requereix. M'han parlat d'uns pigments que es posen a la pell i que van molt bé. Aniré a buscar-los a una perfumeria de barri, que segur que en tenen.

Al vespre em toca funció. Actuo a l'obra Pel davant i pel darrere al Teatre Borràs. Hi serem fins diumenge que ve. Quan acabi l'obra, cap a les 23.30, me n'aniré a casa. Em faré el sopar i dormiré, perquè dissabte és un dia intens. Em tocarà funció i, quan l'acabi, cap a Vilanova i la Geltrú, a gaudir del Carnaval! Reconec que m'ho passo molt i molt bé amb el Carnaval de la meva ciutat. Ah, aquest any aniré disfressat de Whitney Houston. Ai! Que em reconeixeran!

stats