10/03/2012

Els cromos: DSK contraprogramat, Alícia Sánchez Camacho, Rita Barberá

1 min

DSK contraprogramat. A l'exdirector del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Kahn, el persegueix la polèmica. Ahir la conferència que havia de fer a Cambridge va començar amb protestes a la porta d'activistes que, a més, havien contraprogramat el mateix dia una conferència de Douglas Wigdor, un dels advocats de Nafissa Diallo, la treballadora de l'Hotel Sofitel que el va acusar de violació.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Alícia Sánchez Camacho. Ahir va ser a Jaén, la ciutat d'origen del pastor Fundador Rodríguez, que es va fer famós per haver sortit a l'entrevista de Jordi Pujol a Salvados . La presidenta del PP català, però, no hi va defensar la independència, com el pastor, sinó més castellà a l'escola.

Rita Barberá. L'alcaldessa de València i diputada del Partit Popular a les Corts es va posar tan nerviosa quan Mònica Oltra la va acusar de ser la responsable política del cas Emarsa que fins i tot va parlar en valencià. En concret, va deixar anar quatre paraules: "Furtar diners als valencians". Per què ho devia dir?

stats