22/12/2011

Definitivament, volen carregar-se el Nadal

2 min

Han traspassat un límit que no pot creuar-se ni en conya. En nom de la memòria dels nostres avantpassats, de la terra que trepitgem i de l'aire que respirem, catalans, defensem el que és nostre!!!

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

L'any passat ja van robar-nos una de les nostres joies: el mític programa Nadal a tres bandes . Jo esperava rematar la sempre agradable sobretaula, en què la família unida es retreu tots els draps bruts possibles, amb una dosi de Nadal a tres bandes . Amb el màgic professor Parera, amb l'eficient Dani Sánchez, amb la simpàtica Mercè i, naturalment, amb el gran mestre de cerimònies, Josep Maria Farràs. Era aquella hora de la baixada en què engegaves la tele, treies unes neules, recuperaves la safata dels torrons a mig cruspir i, ai las, revifaves entretenint l'esperit i el budell. Eliminar Nadal a tres bandes va ser un cop baix, però vam entomar-lo.

Després ha vingut la lenta i callada desaparició dels ninots del Pare Noel que s'enfilen per les façanes. ¿S'ha fixat que cada cop n'hi ha menys? Aquella bonica febre de fa anys, quan en vèiem pràcticament un a cada balcó, ha donat pas a una preocupant mancança. Aquí està passant alguna cosa molt greu i els mitjans de comunicació callen. Què amaguen? El Club Bilderberg està al darrere d'aquest misteri?

Però la gota que ha fet vessar la indignació i traspassar la línia vermella que mai s'hauria d'haver traspassat ha estat l'eliminació dels salts d'esquí del dia 1. IN-TO-LE-RA-BLE!!! TVE tira per la borda 50 anys de nostrada tradició i amb l'excusa d'"una manca d'acord per aconseguir els drets", ens furta la visió de l'apassionant concurs de Garmisch-Partenkirchen. No sé vostè, però jo no penso quedar-me quiet observant com s'enfonsa la nostra civilització. Demà a les 12 estem tots (i totes) convocats a fer sonar parenoels amb pals de billar com a protesta per aquest atemptat contra els nostres sentiments més íntims. Ah, i Rajoy dimissió!!!

stats