21/10/2011

Els cromos: Boi Ruiz, ETA, Josep Carreras, Diari ABC

1 min

Boi Ruiz va patir una mica quan, ahir, en una taula rodona sobre el finançament de la sanitat pública a Esade, li va fallar el micròfon. Amb ironia, el titular de Salut va admetre "problemes de comunicació". Amb els sindicats en peu de guerra, no li faltava raó.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Eta va anunciar la fi de l'activitat armada en un comunicat i en un vídeo enviats al diari Gara i a la BBC. El diari basc va ser puntual, a les set del vespré; la BBC va trigar a causa de la notícia de Gaddafi. TV3 també va anar molt ràpid, tot i que després es va dedicar a donar en directe la inauguració de La Masia del Barça i va relegar la històrica fi d'ETA al 3/24.

Josep carreras va explicar ahir, en la presentació de la biografia De viva veu , com va acabar amb la rivalitat entre el seu germà i un veí, que competien a veure qui cantava millor a la dutxa. Carreras va respondre a la crida del seu germà i va entrar en la competició. El veí ja no va cantar més.

El diari abc va fer ahir una enquesta entre els seus lectors. Els preguntava si creuen que som davant la fi d'ETA. Opció 1: "No, és una estratègia". Opció 2: "Fins que lliurin les armes, no". No es podia triar un . A les 9 del vespre, va rectificar.

stats