19/03/2011

Eduard Farelo

1 min
Eduard Farelo

Actor polivalent i veu de centenars de personatges estrangers. Fins al 3 d'abril serà al Teatre Lliure amb Les tres germanes

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

em llevo massa d'hora per ser dissabte. Un dels meus fills va d'excursió amb el cau, i hem de preparar motxilla, fer carmanyoles i deixar-lo a l'estació de tren. Un cop fet això sortirem tots a passejar, aprofitem el matí per fer una mica de cap de setmana. Segons les previsions avui farà un dia esplèndid, així que com que vivim en un poble coster anirem al passeig marítim i acabarem fent el vermut al solet. Després tornarem a casa per dinar. Tot i que som set, mai en som set dinant, sinó que sempre hi ha gent que s'hi afegeix. Avui serem deu o dotze. Dinem relativament d'hora perquè jo a dos quarts de cinc haig de sortir per anar a treballar. Agafaré el cotxe, i durant els vint minuts de trajecte cap a Barcelona vaig traslladant el cap de casa al teatre. Aniria amb transport públic, però acabo tan tard que no hi ha trens.

Arribaré al Lliure una hora abans de començar la sessió: dutxa, vestuari i concentració. Farem la primera sessió i llavors quedaran dues hores per a la segona. Jo aprofitaré que som a Montjuïc per sortir a córrer una horeta. Segona sessió de Les tres germanes i teló. Sortiré a un quart d'una del teatre, però m'esperaré per sopar tranquil·lament a casa. Hi haurà molta quietud i silenci. Em costarà dormir d'entrada, així que és possible que miri algun capítol de Carnivale o que llegeixi algun dels llibres que tinc començats, que són tots de relats curts, perquè aguanto poc despert.

stats