10/10/2011

Els cromos: Elvira Fernández, Doraemon i Josep A. Duran i Lleida

1 min

Elvira Fernández ja comença a fer de primera dama espanyola i apareix en públic abans que en les anterior campanyes. La dona de Mariano Rajoy s'ha deixat veure públicament durant tota la convenció del PP a Màlaga al costat del matrimoni Aznar-Botella. Discreta i poc amant dels focus, fins i tot va accedir a fer-se un petó -un pèl encartonat- amb el seu marit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Doraemon serà un dels pocs gats que es quedarà a TV3 si funciona el pla per acabar amb els que campen pels jardins de Sant Joan Despí. S'ha prohibit als treballadors que els alimentin, perquè és l'única manera de fer-los fora. Últimament han causat desperfectes en algun plató, com en el del programa La partida .

Josep A. Duran i Lleida no té problemes d'autoestima. Aquest cap de setmana ha afirmat davant el consell nacional de CiU que tot i que el 20-N no el farà president del govern espanyol, si ho hagués estat ho hauria fet molt millor de com ho han fet els presidents escollits. A alguns empresaris catalans els encantaria comprovar-ho.

stats