12/10/2011

Espanya s'enfonsa (Ara sí)

2 min

Imagini-s'ho. I, precisament, en una data com la d'avui. Quin disgustet més grosset!! El diari As , que fins ara no era sospitós de res (però que, vist el que hem vist, no m'estranyaria que treballés al dictat de Bildu... o d'Oleguer Presas), ha publicat una enquesta segons la qual el Barça és l'equip més estimat d'Espanya i el Reial Madrid és el més odiat. Si mirem les xifres, a la pregunta sobre l'equip més simpàtic, els blaugranes sumen un 44% de suports i els blancs un 37%. Quan la pregunta és per l'equip que cau pitjor, el Madrid arrasa amb un 57%. L'hi dic amb sinceritat: no sé on anirem a parar!! Ara, que també li dic una altra cosa: per combatre l'enemic és molt millor saber com es mou, i aquestes dades demostren la realitat sobre les pretensions dels catalans.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jo, de fet, ja sospitava alguna cosa des de feia dies. Això del tal senyoret Guardiola sempre tan amable, sempre tan assenyat, sempre tan educadet, fent veure que és bona persona... Ja s'intuïa que amagava algun secret inconfessable. És que no podia ser!! I ara, per fi, l'home que pixa colònia ha quedat amb el cul a l'aire, que a mi no m'enganyen. Tot formava part d'una perversa estratègia consistent en la tàctica de la gota malaia. Tic, tic, tic, una darrere l'altra, ara un afalac al rival, tic, ara una floreta a l'afició contrària, tic, ara no entrant al joc sempre esportiu d'en Mou... Tic, tic, tic, fent-les caure lentes però inexorables. Objectiu a curt termini? Que als espanyols els caiguin bé els catalans i que la gent ja ni els insulti ni res... Objectiu a llarg termini? Doncs, la veritat, és una estratègia tan elaborada que encara no l'he pescat del tot. Perquè si el que els catalans volen és marxar, per què coi volen ara fer-se els simpàtics?

Sort n'hi ha que les diferents directives que han dirigit el club treballen incansablement per destruir la imatge pública de l'entitat, que si no...

stats