31/05/2011

Eufòrica i indignat

2 min

Eufòrica mira cap al cel i crida de pura felicitat. Ara mateix se sent exhausta, baldada de tanta intensitat, però no vol que això acabi aquí. Tot plegat és massa bonic per deixar-ho marcir tan aviat. Ha decidit anar al lloc de trobada de sempre, on ha fet cap cada cop que ha viscut una nit màgica com la d'avui. Darrere seu ve tota la colla, compartint càntics i cervesa il·legal amb desconeguts que riuen i piquen de mans descompassadament. També hi ha el seu xicot que com sempre que beu massa s'ha emprenyat per alguna fotesa i estarà de morros el que queda de nit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Indignat mira cap al cel i pensa en tot el que ha viscut aquests dies. Ara mateix se sent exhaust, baldat de tantes nits dormint al ras i del trep al cap que porta, cortesia d'un noi molt valent amb casc i porra que es veu que volia fer neteja. Tornant de la farmàcia, ha aprofitat el temps per barallar-se per telèfon amb la seva xicota, que n'està fins al cap damunt de no veure-li el pèl i que prefereixi passar les hores amb aquesta colla d'arreplegats i no pas amb ella tot just ara que està d'exàmens finals.

Just a la cruïlla, un cotxe amb un conductor begut passa massa de pressa. Eufòrica té el temps just de parar en sec i sentir la bandera que surt de la finestreta bufetejar-li la cara i els cabells. Indignat, que caminava al darrere, no ha pogut evitar xocar contra la seva esquena i fer-la caure a terra. Quan l'ajuda a aixecar-se i li pregunta si està bé ella se'l mira per primer cop, a poc a poc, ignorant la rascada blau i grana que s'ha fet al colze.

Tres hores més tard Eufòrica i Indignat es llepen les ferides dins una tenda de campanya atrotinada. A fora, decorant-la, hi ha una pancarta demanant la utopia i la bandera d'un equip de futbol.

I quan es fa de dia, treuen el cap i és diumenge.

stats