26/11/2011

Els cromos: Francesc Xavier Mena, Josep Maria Sans Travé, Joaquín Almunia

1 min

Francesc Xavier Mena es va inventar dimecres un nou concepte econòmic, ja que quan va voler explicar l'impacte del sector de la indústria de l'automòbil va substituir l'expressió cash flow per calaix flow. De calaix sí que en fan, els cotxes.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Maria Sans Travé, director de l'Arxiu Nacional de Catalunya, ja té una altra donació per a l'entitat. Ahir la Plataforma pel Dret de Decidir va lliurar a l'ANC part del material utilitzat a les votacions que es van dur a terme arreu de Catalunya. Poc es podien imaginar els arenyencs el 13 de setembre del 2009 que l'urna utilitzada per celebrar la primera consulta sobre la independència acabaria sent peça de museu.

Joaquín Almunia va batre records al Cidob. Mai hi ha hagut tanta assistència en un esmorzar de l'entitat com la que es va congregar ahir al matí per escoltar el comissari europeu de la Competència. Hi havia taules fins i tot al passadís de l'entrada. I un munt de cares del PSC, que han passat a segona fila, com Jordi Hereu i Ernest Maragall.

stats