02/07/2011

Farts

2 min

Desafecció, vergonya, renúncia, claudicar, retallar, acusar, despesa, calamitat, crisi, anticrisi, protesta, rescat, indignació, indignat, suspensió, desastre… Estem cansats, desanimats, esgotats i farts. El món s'enfonsa i no hi podem fer res. La gent ha perdut l'esperança i els estalvis. No hi ha sortida i no podem fer marxa enrere.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Hem de desconfiar, no ens hem de deixar entabanar, no podem abaixar la guàrdia. L'altre és l'enemic, l'altre és un perill, l'altre se'n vol aprofitar. Qui pugui te la fotrà i tu, si pots, també ho faràs, perquè això és la selva i només sobreviuen els més forts i els més malparits. No hi ha diners, no hi ha motor, no hi ha cursa. Desenganyeu-vos, indigneu-vos, rebel·leu-vos, però sense fer soroll que el soroll ja el fem nosaltres. Estem fatal, i, sabeu què? Estarem pitjor!

Mentrestant, en el mateix món…

En Cristian ha decidit obrir un negoci. Té por, però vol intentar-ho. La Marta ha acabat els estudis i treballa mitja jornada com a ajudant de perruqueria: està aprenent més que mai. En Miquel i la Júlia esperen un fill i no es posen d'acord amb el nom. Un noi ha ajudat un avi a travessar el carrer i aquest l'ha convidat a prendre un cafè; sembla que s'han caigut bé. En Jordi ha evitat que li robessin la cartera al Pol al metro i s'ha sentit com un heroi. La Clàudia tenia metge i tot han estat bones notícies. En Víctor i la Laura han decidit anar a la platja de nit i banyar-se despullats, com quan tenien 20 anys, i han rigut. L'agent de la zona verda ha fet els ulls grossos amb un tiquet que s'excedia del temps reglamentari i s'ha cregut Robin Hood. En Marc ja domina tres idiomes i l'Helena sap escriure el seu nom.

Empenta, ganes, voluntat, alegria, orgull, confiança, calma, generositat, il·lusió, esperança, optimisme.

stats