20/01/2012

Els cromos: Felip Puig, Francisco Camps, Temps, Cristina Cifuentes

1 min

Felip Puig. Interior va triar ahir una curiosa manera d'informar de l'accident de tren del Clot. A la nota de premsa es destacava que hi havia hagut "196 il·lesos i 25 ferits". El més curiós és que a la primera nota de Renfe hi deia que hi havia... 150 passatgers.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Francisco Camps. L'expresident de la Generalitat Valenciana va rebre ahir el suport de la directora de Ràdio 9, Nuria Romeral, que va assistir a la vista pel cas dels vestits. Una nova mostra de la imparcialitat dels mitjans públics valencians.

Temps. La Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) ha ajornat fins al 2015 la decisió sobre si manté o elimina un segon addicional que s'afegeix en diversos anys per mantenir l'hora sincronitzada amb la rotació de la Terra. Necessiten temps.

Cristina Cifuentes. La nova delegada del govern espanyol a Madrid té opinions força diferents de la línia oficial del seu partit, el PP. En una entrevista al diari Abc diu que la monarquia és "obsoleta" i es declara favorable al matrimoni gai. A veure quant durarà en el càrrec...

stats