10/02/2012

Els cromos: Ferran Soriano, Oriol Pujol, José Antonio Coto

1 min

Ferran Soriano. A l'exresponsable de Spanair li sobren els conflictes i passarà un temps fins que pugui deixar enrere el passat. De fet, ahir encara s'oferien vals de descompte d'un 25% en vols de la companyia als beneficiaris del carnet jove, cosa que provocava més d'un somriure als titulars.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Oriol Pujol. El president del grup parlamentari de CiU al Parlament va enxampar ahir el portaveu popular Enric Millo en ple off amb els periodistes. Just quan explicava que no s'havia tancat l'acord perquè es vol un pacte de govern de més llarg abast, Pujol va sortir del seu despatx i va escoltar part de la confidència. Els dos polítics van estar una estona fent-se bromes mentre els periodistes s'ho miraven des de primera fila.

José Antonio Coto. El representant del PP a la comissió d'economia del Parlament va tenir ahir un ensurt quan el seu grup va votar per error una de les seves esmenes a la llei d'acompanyament dels pressupostos. La seva intenció era abstenir-se per assegurar així que les esmenes populars arribessin "vives" a la votació definitiva. Al final, van aconseguir que es repetís la votació.

stats