02/10/2011

Els cromos: Ferran Torrent, Fèlix Millet, Rita Barberà

1 min

Ferran Torrent. La seva nova novel·la arribarà a les llibreries la tercera setmana d'octubre. I promet: un gitano supervivent de l'Holocaust, Santiago Cortés, torna l'any 1947 a les terres valencianes on va néixer després d'haver passat pel camp de concentració de Dachau. Forma part d'un escamot clandestí per liquidar un nazi pròfug. Intriga d'humor torrentià.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Fèlix Millet. El corrupte expresident del Palau de la Música no ha inspirat Torrent, però sí David Cirici. El personatge principal de la novel·la amb què ha guanyat el premi Bertrana, I el món gira , presenta evidents paral·lelismes amb Millet. Cirici n'hi ha tret el suc: com a entremès, dijous a la nit va aconseguir que el públic que omplia l'Auditori de Girona esclatés a riallades.

Rita barberà. L'alcaldessa de València i el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, van escoltar ahir impertèrrits com Mariano Rajoy, davant un auditori d'empresaris, afirmava que "la primera obligació" de les administracions públiques és pagar els proveïdors. Les companyies elèctriques han amenaçat l'Ajuntament i la Generalitat Valenciana de tallar-los la llum pels continus impagaments.

stats