10/09/2011

Els cromos: Ferran Falcó, Sopa de Cabra, Valentí Guardiola i Albert Rivera

1 min

Ferran Falcó , cap de CiU a Badalona, es va retrobar ahir per primer cop al voltant d'una taula amb el socialista Jordi Serra des que no es van posar d'acord per impedir que García Albiol fos alcalde. Alerta perquè si es posen d'acord encara hi haurà sorpreses...

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Sopa de Cabra van reunir gent del tot diversa a l'hora de celebrar al Palau Sant Jordi el seu 25è aniversari. A la llotja s'hi van trobar Ferran Mascarell, conseller de Cultura, i Xavier Trias, alcalde de Barcelona.

Valentí Guardiola va ser ahir l'home més buscat per les ràdios, que volien comentar el discurs del seu fill en rebre la Medalla d'Honor del Parlament. De les seves paraules es desprèn que la humilitat, la generositat i la naturalitat sí que li vénen de família a l'entrenador del Barça.

Albert Rivera ho va passar malament ahir en la reunió a porta tancada de la comissió del concert al Parlament. La raó és que un dels compareixents, l'expert foralista Fernando de la Hucha, va estar tota l'estona parlant d'Euskal Herria per aquí i Euskal Herria per allà.

stats