01/10/2011

Fora de temporada

2 min

Informem els senyors usuaris que aquest establiment estarà tancat fins a mitjans de juny de l'any vinent. Tant ens fa que enguany la calor estiuenca s'hagi allargat més que la mateixa estació. La piscina municipal està tancada. La burocràcia mana per sobre de les necessitats ciutadanes. Preguem que disculpin les molèsties i recomanem que si tenen ganes de remullar-se vagin a la platja menys contaminada que trobin o se submergeixin a la banyera de casa plena d'aigua freda.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Tanmateix, els convidem a fer una reflexió sobre la fugacitat del temps per recordar que ja ha passat un any des que van llegir un comunicat com aquest. Sense adonar-se'n correran els mesos i tornaran a gaudir d'aquest equipament municipal. Es retrobaran amb banyistes que els menysprearan per tenir un cos poc escultural o una antiestètica cobertura de pèl. Els biquinis brasilers tornaran a deslluir les natges menys preparades per exhibir-los, i tindran ocasió de contemplar excel·lents mostres de lletgisme artístic aplicat al tatuatge masculí. Renovarem l'accés als nois que, abans de llançar-se a l'aigua, practiquen pseudolluita grecoromana per presumir de la tensió de les seves fibres musculars. I no faltaran les colles de jovenetes que consideren que, en aquesta vida, res és més divertit que saltar a la piscina juntes i agafades de les mans.

Finalment, els garantim que cap al tard, quan disminueixi la presència de banyistes, la piscina serà escenari per a la intimitat amb les seves parelles. Hi nedaran de forma insinuant, s'abraçaran en la ingravidesa líquida i s'hi faran alguna refregada furtiva, mentre contemplen l'espectacle de l'obès capaç d'esquitxar un radi de 200 metres saltant en bomba. Si cap d'aquestes particularitats no els resulta inconvenient -cosa no gaire habitual-, els esperem a mitjans de juny. Que gaudeixin d'una tardor i un hivern poc humits i tocant de peus a terra.

stats