26/10/2011

Els cromos: Jordi Pujol, Francesc Xavier Mena, Joan Sales, CEO

1 min

Jordi Pujol. Al final de la preestrena, dilluns a la nit, del documental que ahir va passar TV3,14 d'abril: Macià contra Companys, l'autor del guió, Toni Soler, va preguntar-li a l'expresident: "Li ha agradat?" Pujol: "Sí, tot i que he sortit una mica deprimit per com va anar tot". Soler: "Però així es veu com de difícil és ser president". Pujol: "A mi no em calia una pel·lícula per saber-ho".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

F. Xavier Mena. El conseller d'Empresa i Ocupació va acompanyar ahir el portaveu Francesc Homs a la tradicional roda de premsa posterior a la reunió del Govern per presentar un pla de xoc contra l'atur. Després d'explicar deu mesures, va guardiolejar en recomanar als ciutadans que en temps de crisi el millor és "llevar-se d'hora i treballar molt".

Joan Sales. La seva monumental novel·la sobre la Guerra Civil,Incerta glòria, un clàssic contemporani de les lletres catalanes, sortirà publicada en anglès el 2013, tant en versió nord-americana com anglesa.

CEO. Solidaritat Catalana i Ciutadans tenen un electorat reduït però molt fidel. Segons el Baròmetre del CEO, un 0,5% dels catalans tenen previst votar els primers el 20-N, mentre que els segons rebrien el suport d'un 0,4% del cens. Només hi ha un problema: que ni els uns ni els altres presenten candidatura.

stats