11/04/2012

Els cromos: Francesc Homs, Xavier Trias, Robert Martínez

1 min

Francesc Homs. Després d'una intensa jornada en què el Govern va haver de respondre a l'anunci de les noves retallades de l'executiu espanyol i a les peticions recentralitzadores del PP, el portaveu del Govern, Francesc Homs, va pronunciar una frase metafòrica, i tal vegada premonitòria, en acabar la roda de premsa posterior al Consell Executiu: "Després del viacrucis ve la Pasqua i després el dia de glòria".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Xavier Trias. L'alcalde de Barcelona va fer una confessió curiosa ahir enmig de la reunió del Pacte de Mobilitat que es va fer al Saló de Cent. En un moment del seu parlament va explicar: "Ara faig un exercici que no feia abans, i és esperar que el semàfor es posi vermell per passar encara que no vingui ningú. Si no ho faig jo..." S'ha de donar exemple.

Robert Martínez. L'entrenador català del Wigan va rebre ahir la disculpa de Mike Riley, del comitè d'àrbitres anglès, pels errors d'arbitratge en l'enfrontament de dissabte contra el Chelsea, a Londres, que va marcar dos gols en fora de joc. Seria difícil de veure això a la Lliga Espanyola.

stats