10/12/2011

Els cromos: Francisco Camps, Joan Coscubiela, Amadeo Martínez Inglés, Arnaldo Otegi

1 min

FRANCISCO CAMPS i Ricardo Costa estan molt preocupats per la cobertura que faran els mitjans en el judici pels vestits que comença dilluns. Ahir el jutge va rebutjar les seves queixes per com els mitjans han previst la retransmissió del judici.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOAN COSCUBIELA no té un perfil precisament sobiranista, però ahir no va dubtar a penjar al Twitter una foto seva amb una estelada. El diputat electe d'ICV la va desplegar a la tossa Plana de Lles, on, segons ell, "fotia un vent que gela el foc".

AMADEO MARTÍNEZ INGLÉS, excoronel de l'exèrcit, ha escrit un article demolidor contra "l'últim càrrec franquista", en referència al rei Joan Carles I. Dedica adjectius als Borbons tals com "maleantes", "borrachos", "vagos", "puteros" i "descerebrados".

ARNALDO OTEGI es va fer ressò ahir al seu compte de Twitter de la llista de nacions que, segons ha publicat la revista Time, tenen possibilitats de ser independents en els pròxims anys. Hi apareix Euskadi en segon lloc després d'Escòcia, però no hi ha Catalunya.

stats