07/11/2011

Futbol a les dotze

2 min

Doncs ahir es va jugar el Reial Madrid-Osasuna a les dotze del migdia. Segons llegeixo a la premsa, el president de la Lliga de Futbol Professional va dir, sobre la qüestió, que "els nous horaris que regeixen aquesta temporada suposen sacrificis per als aficionats", però va demanar comprensió per a aquesta nova manera de buscar ingressos "fora de les nostres fronteres". La raó per la qual s'assaja aquest nou horari és perquè la Lliga espanyola se segueix molt a Amèrica i la Xina. El president va recordar que "Rafa Nadal dorm set mesos l'any fora de casa" i que "aquest és el sacrifici que ha de complir un número 1".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Amb tots els respectes. Rafa Nadal no és Cristiano Ronaldo. I amb això vull dir que trobo que qualsevol equip de Primera, per exemple el Barça, pot jugar, si cal, partits a les dotze del migdia d'un diumenge. Però el Reial Madrid, i en especial Cristiano Ronaldo, no. Mai.

La raó és molt senzilla i segurament el president de la Lliga, que no és dona, com sí que ho sóc jo, no ha tingut la intel·ligència emocional necessària per pensar-hi. Cristiano Ronaldo és un jugador que, com David Beckham, viu, sobretot, de ser un tio bo. I en especial viu de la seva imatge capil·lar. Pentinar-se com Cristiano Ronaldo (ho torno a dir com a dona) no és qüestió d'un minut, ni de dos. Aquells cabells, a banda de tenir tallada innovadora, s'han eixugat amb raspall, s'han estirat amb planxa i s'han acabat amb gomina o cera. ¿Es pensa el president de la Lliga que aquella obra d'art es pot improvisar en un tres i no res? ¿A quina hora de la matinada es va haver de llevar ahir Cristiano Ronaldo per exfoliar-se, depilar-se, posar-se les cremes i fer-se el pentinat? Una cosa és Messi i una altra Cristiano Ronaldo, per favor. Em va entristir veure com el crac aprofitava les celebracions de gol i les faltes per posar-se els pèls a lloc. I encara sort que al Reial Madrid ja no hi ha en Guti.

stats