16/02/2012

Els cromos: Jordi Galceran, Jaume Ciurana, Mònica Oltra, Calçotada

1 min

Jordi Galceran. Nou embolic lingüístic als Max. El dramaturg català va ser ahir un dels tres nominats a millor autor en castellà per Burundanga , escrita originalment en català. L'any passat va anar al revés: Alfredo Sanzol va guanyar com a autor teatral en català quan Delicades era una traducció del castellà de Sergi Belbel.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Jaume Ciurana. El tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, davant de la insistència del PP, ha detallat fins a l'última xifra relacionada amb el monument als castellers. Els populars volien saber quant va costar la inauguració: 200 euros per a fotògrafs, 100 per a hostesses i 500 més IVA per a la presentadora. Total: 800 euros.

Mònica Oltra. La diputada de Compromís és famosa per les seves samarretes. Ahir es va presentar a la cambra amb el lema "No falten diners. Sobren xoriços". Juan Cotino es va posar tan nerviós que la va expulsar amb aquesta frase: " La abandono que deje la sala ", va dir.

Calçotada. El diari anglès Daily Telegraph, el més venut d'Anglaterra, publicava ahir a la seva web un article sobre calçots. El text incloïa cinc restaurants dels Regne Unit on se'n poden menjar. Amb candidatura oficial o sense, la cuina catalana ja comença a ser Patrimoni de la Humanitat.

stats