27/11/2011

Gràcies a tots: ARA toca fer-nos més grans

2 min

Demà complim un any de vida i ho celebrem des d'avui. Vam néixer amb la il·lusió de ser un petit gran diari europeu, arrelat a la societat i la cultura catalanes, obert al món. Des del primer dia, des d'aquell naixement de la mà del doctor Broggi i la petita Graciela, arrelats doncs a la millor tradició i amb l'esperança en el futur, hem tingut la vocació de contribuir a modernitzar la premsa i buscar respostes per a un país i un món convulsos.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Han estat dotze mesos d'una gran intensitat informativa i de generosa acollida de la comunitat a la qual ens adrecem: un públic exigent, compromès, actiu, que dia a dia ens demana més, que ens obliga a seguir creixent. De projectes, idees i empenta no ens en falten, sempre amb la voluntat de sumar, de construir, i també sempre amb rigor i professionalitat. Enmig d'una crisi que serà més dura i llarga del que es preveia, el periodisme fet des del rigor i el compromís són més necessaris que mai.

Catalunya i Europa viuen moments delicats. I no hi ha solucions màgiques per al daltabaix econòmic i les seves conseqüències socials. Per això l'explicació de la crisi, la manera com narrem el que ens passa, i com imaginem un futur millor, s'ha de fer des de l'honestedat intel·lectual, sense partidismes de curta volada ni populismes estèrils. La premsa té una feina de vigilància democràtica, però també una responsabilitat cívica. A l'ARA en som plenament conscients. I volem exercir aquest rol amb la complicitat crítica del nostre públic, amb el qual mantenim una estreta relació a través de les xarxes socials, on som tan presents.

Igual com els de l'ARA ens en sortim, també hi ha molta gent al nostre voltant amb reeixides històries d'esforç. Hem volgut compartir el nostre primer aniversari amb alguns casos especials de persones que han tirat endavant malgrat les dificultats. A ells i a tots els lectors, moltes gràcies per voler compartir aquesta aventura dia a dia, diari a diari.

stats